Hvad Folk Skriver Om Min Undervining

Louise Stenberg Johnsøn


Ditte er et menneske, som ikke bare er en dygtig kunstner, men som også forstår at møde og se et menneske, især børn i mit tilfælde.

Jeg havde søgt land og rige rundt da min døtre som elsker at male og tegne skulle have en anderledes julegave i år. Og det fik de.

Ditte åbnede sit atelier op den 25 december, bare for vores skyld og vi fik en oplevelse vi aldrig vil glemme.

Hele vejen igennem de 2 timers maleundervisning mine børn fik, var hun nærværende og i godt samspil. Ditte havde virkelig tilrettelagt det hele rigtig godt, så imens noget af malingen tørrede, så havde hun planlagt lærende og sjove aktiviteter relateret til kunst, farver og det at male.

Det er ikke sidste gang vi prøver dette, det er så speciel en oplevelse og ikke noget alle lige oplever.

Prismæssigt er det også et sted hvor alle lige fra børnefamilier, pensionister, singler eller bare kunstinteresserede kan være med.

Dette fantastiske menneske fortjener intet mindre end 5 stjerner fra mig og min familie.

Tak Ditte for en oplevelse, der var mere end bare endnu en kedeligt materiel gave. Det her var et minde for livet. Tak.

Kamilla:

Jeg var rundt og kigge billeder hos forskellige malere, da jeg manglede et billede til væggen i et nyt renoveret hus.

Da jeg kom forbi Ditte, var der et stort billede der fangede mit øje og da jeg havde stået længe i et stykke tid og kigget på det kom hun hen og vi faldt i snak.

Billedet var desværre for stort, så Ditte foreslog at male et nyt til mig i de mål jeg havde brug for. Der blev malet 3 billeder, hvor jeg var med i processen fra start til slut.

Ditte fik nogle forskellige ting afvide om mig, bl.a. hvilket musik jeg godt kan lide at høre, og ud fra de ting fik hun lavet et virkelig godt billede der beskriver mig til trods for det er abstrakt.


Tobias og Kamilla:

Jeg havde fået lavet et billede hos Ditte, som derfor foreslog at vi lavede et sammen.

Ditte fik på forhånd lidt ting afvide om os som par og som individuelle personer, som hun var god til at bruge da vi skulle lave vores fælles billede.

Hun underviste os i farvekontraster, modsætninger og hvordan man kunne gøre brug af andre former end bare lige pensler til at male et billede.

Det var sjovt og underholdende at prøve at være med til at lave sit eget billede.

Dagen hos Ditte


Dagen startede ud med at Ditte forklarede dagens program. Jeg skulle starte med at male et lærred over, så det kunne tørre og jeg kunne komme i gang med det så hurtigt som muligt. Mens det tørrede tog vi ned på Dittes galleri, for at jeg kunne få noget inspiration til mit eget maleri. Da vi kom tilbage, var den hvide maling tør, og jeg kunne begynde på at male. Da Ditte forklarede hvad vi skulle lave i dag, bad hun mig også om at vælge tre forskellige farver, som jeg skulle bruge i mit maleri. Da jeg var gået i gang med at male, kom Ditte med en kop varm kakao, og vi satte noget hyggelig musik på.


Dagen var alt i alt rigtig hyggelig, og lærerig. Jeg føler selv jeg blev bedre til at male, og jeg ville ønske dagen havde været lidt længere.