Privat Undervisning og Workshops

Privat Undervisning og Workshops

Mit motto er:

”Alt hvad jeg kan, kan jeg lære dig” !Jeg tilbyder et skræddersyet undervisningsforløb til én person ad gangen, hvor jeg tager udgangspunkt i dine helt personlige ønsker. Samtidig giver jeg dig bl.a. indsigt i følgende:

  • Grundlæggende farvelære.
  • Hvordan du grunder dit billede.
  • Hvordan du kommer ”råt” i gang.
  • Hvordan du laver en god palet a la Ditte

Herefter kommer du til at arbejde frit men med min vejledning undervejs.

-

Jeg tilbyder workshops for 3-5 personer (begyndere og let øvede). Vi begynder med de helt grundlæggende ting så som maleteori, at lave en god bund og at lave paletter. Derefter drejer det sig om inspiration. Her tager vi udgangspunkt i forskellige kunstnere og kunstretninger, og naturligvis også i mine egne billeder og maleteknikker. Og så skal der males!

-

Privat ”par-undervisning” både til voksne og børn er også et tilbud. Til voksne kunne det fx være et kærestepar/ægtefæller, to veninder, to venner osv. Det er sjovt at opleve nye sider af hinanden – at ”lege” sammen. Det samme gælder naturligvis også for to børn.

-

Til sidst og som noget ganske nyt kan du købe et ”Kunstner-Klippekort”, der følger dit barn og er gældende i et år. Barnet kan få en ny maleven med hver gang. Det kan fx være far, mor, bonus-far/ -mor, sin bror/søster, sin bedste ven/veninde og sidst men ikke mindst sine bedsteforældre. Klippekortet skal mindst have 3 klip.


Er du blevet nysgerrig, så kontakt mig endelig for priser og yderlig information. Mine kurser er alle i et rimeligt prisleje, hvor de fleste kan være med.